Compact Disk Dummies spelen voor 300 proefkonijnen in de Ghelamco Arena. Een soort voedselpakket in bruine zak hoort daar bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Compact Disk Dummies spelen voor 300 proefkonijnen in de Ghelamco Arena. Een soort voedselpakket in bruine zak hoort daar bij. © BELGA

Voor u getest. Compact Disk Dummies en 300 fans spelen coronaproefkonijn in de Ghelamco Arena

GENTHet eerste concert in 7 maanden tijd, een corona-testevenement dat de weg moet plaveien voor de festivalzomer. Sneltesten, zitplaatsen en mondmaskers, maar vooral: livemuziek. Maar werkt het ook, is het de moeite? Wij hebben het voor u uitgetest in de Ghelamco Arena, een sfeerverslag. 

  1. Gent heeft knaldrang, maar het Knaldrangfonds laat op zich wachten: “Zolang we niet weten of we geld krijgen, kunnen we niks vastleggen”
    Gent

    Gent heeft knaldrang, maar het Knaldrang­fonds laat op zich wachten: “Zolang we niet weten of we geld krijgen, kunnen we niks vastleggen”

    Een knaldrangfonds van 1 miljoen euro, om de Gentse zomer zonder Gentse Feesten zo bruisend mogelijk te maken. Daarmee pakte het stadsbestuur half april uit. Maar nu, twee weken voor die zomer, blijkt dat die knaldrang er wel degelijk is, maar dat het fonds achterblijft. Heel wat organisatoren wachten op reactie op hun dossier, heel wat anderen krijgen veel minder geld dan gevraagd.