De 'lelijke plastic banken' op de Kalandeberg worden nog voor de zomer vervangen.
Volledig scherm
De 'lelijke plastic banken' op de Kalandeberg worden nog voor de zomer vervangen. © KOS / Stad Gent

Voor de zomer eindelijk nieuwe banken aan de Kalandeberg

Nog voor de zomer zullen er eindelijk nieuwe banken staan aan de de Kalandeberg. Dat belooft schepen van Openbare Werken Filip Watteeuw aan Stephanie D’Hose, die daar al jaren om vraagt.

1 reactie

 • Yves Pinoy

  3 jaar geleden
  De buurt zal blij zijn met de nieuwe banken. Maar hopelijk zal men ook de verhogingen aan de huidige banken wegwerken. Daar struikelen mensen soms over als het druk is. Bovendien staan de nieuwe vuilbakken op ongelukkige plaatsen.
 1. ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Dikran (55) houdt de heilige grasmat van de Buffalo’s in topconditie: “Zelfs kunstgras moet je onderhouden”
  PREMIUM

  ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Dikran (55) houdt de heilige grasmat van de Buffalo’s in topcondi­tie: “Zelfs kunstgras moet je onderhou­den”

  Nu het nieuwe voetbalseizoen zich aandient, zet onze krant vijf medewerkers in de verf die achter de schermen van AA Gent werken. In het moderne voetbal is het een komen en gaan van spelers en trainers, maar het zijn deze mensen die, vrijwillig of betaald, samen met de supporters het hart vormen van de club. Als de Buffalo’s dit jaar potten breken in de Jupiler Pro League, is dat mee dankzij hen. Vandaag: Dikran Garabet, de man die er voor zorgt dat de velden er piekfijn bij liggen.