Twee weken geleden werd het nieuwe elektrische model C40 nog voorgesteld in Volvo Cars Gent in aanwezigheid van premier Alexander De Croo en Gentse burgemeester Mathias De Clercq.
Volledig scherm
Twee weken geleden werd het nieuwe elektrische model C40 nog voorgesteld in Volvo Cars Gent in aanwezigheid van premier Alexander De Croo en Gentse burgemeester Mathias De Clercq. © Wannes Nimmegeers

Volvo Cars Gent één van de kandidaten voor ‘giga-batterijfabriek’: “Toekomst van Gentse vestiging is verzekerd”

De grote fabriek die Volvo Cars wil bouwen voor de productie van batterijen voor elektrische wagens komt mogelijk in Gent. Dat bevestigde Geert Bruyneel, hoofd van de wereldwijde productie bij Volvo, in een interview met VTM Nieuws.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.