‘Faroek’ toonde beelden van de Gentse ‘Voetenman'.
Volledig scherm
‘Faroek’ toonde beelden van de Gentse ‘Voetenman'. © VTM NIEUWS

‘Voetenman’ geeft zichzelf aan bij politie in Gent na opsporingsbericht in ‘Faroek’

GentDe ‘Voetenman’, die al sinds 2006 jonge meisjes achtervolgt tot in hun studentenkot om daar aan hun voeten te ruiken, heeft zichzelf aangegeven bij de politie van Gent. Na een opsporingsbericht in het VTM-programma ‘Faroek’ kwam een cruciale tip binnen vanuit Frankrijk, die geleid heeft tot zijn identificatie. Het betreft een 47-jarige Fransman afkomstig uit de omgeving van Rijsel. Woensdagvoormiddag kwam hij zichzelf aangeven.

 1. 20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervaliden”
  PREMIUM
  Gent

  20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervali­den”

  Kop noch staart kreeg de doorsnee Gentenaar eraan in de beginjaren, aan Xavier Cloet en zijn kornuiten, die later officieel CirQ zouden worden. Want wie organiseert er nu een catwalk met bejaarden in lingerie? Of een vier dagen durend neptrouwfeest. In hun topjaren kregen de mannen van CirQ politie over de vloer, nog voor ze hun Gentse Feestenshow konden startten. Pedofiele bisschoppen, kindjes in doodskisten of kuikentjes in de mixer, bij CirQ draaien ze er hun hand niet voor om. Vanavond blikken ze in een eigenzinnige (internet)show terug op ‘20 jaar zotte shit’.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Maria (86) heeft Britse coronavariant maar is niet ziek
  Play

  Maria (86) heeft Britse coronavari­ant maar is niet ziek