Het hof van beroep in Gent moest woensdag een laatste keer oordelen over enkele onbetaalde etentjes waarvoor de West-Vlaamse tafelschuimster Nadine W. werd vervolgd.
Volledig scherm
Het hof van beroep in Gent moest woensdag een laatste keer oordelen over enkele onbetaalde etentjes waarvoor de West-Vlaamse tafelschuimster Nadine W. werd vervolgd. © Dujardin/Houwen

Vlaanderens bekendste tafelschuimster Nadine W. moet 3 jaar naar cel

Gent/BruggeHet hof van beroep in Gent moest woensdag een laatste keer oordelen over enkele onbetaalde etentjes waarvoor de West-Vlaamse tafelschuimster Nadine W. werd vervolgd. In januari behandelde het hof al eens 74 zaken, waarvoor ze uiteindelijk 20 maanden kreeg. Nu komen daar nog eens 11 maanden bovenop. Advocaat Peter Gonnissen zegt in cassatieberoep te zullen gaan.

 1. REEKS Wonen op het water. “Het water beleven is voorbehouden voor mensen die het budget of het netwerk hebben”
  PREMIUM
  Gent

  REEKS Wonen op het water. “Het water beleven is voorbehou­den voor mensen die het budget of het netwerk hebben”

  Wonen op het water, het is populair tegenwoordig. Momenteel staan meer dan dertig kandidaten op de wachtlijst voor een ligplaats in Gent. Wie zijn de gelukkigen die al een plekje konden bemachtigen? Een week lang gaan we bij hen op bezoek. Ze tonen ons hun drijvend huis en vertellen hun verhaal. Vandaag: Lieven Van Holle (45), zijn echtgenote Isabelle Herteleer (46) en haar broer Stephan (43) die co-housen op een boot aan de Muide.
 2. Nie pleue-ondervoorzitster Marleen Van Renterghem (46) terug in Ghelamco Arena na coronacoma: “Een overwinning in een kolkend stadion, dat wil ik terug meemaken”
  PREMIUM

  Nie pleue-ondervoor­zit­ster Marleen Van Renterghem (46) terug in Ghelamco Arena na coronacoma: “Een overwin­ning in een kolkend stadion, dat wil ik terug meemaken”

  26 september 2020, de match KAA Gent – OH Leuven. Dat was de laatste competitiewedstrijd die Marleen Van Renterghem zag vorig jaar. Daarna was er de coronapandemie, en de ondervoorzitster van KAA-Gent-supportersclub Nie Pleue was helaas bij de slachtoffers. Eerst leek het mee te vallen, maar wat later belandde ze toch in een coma. Vandaag was Marleen blij dat ze er terug bij kon zijn, ook al speelde ‘haar’ club 2-2 gelijk tegen de Kielse Ratten. “Het gevoel om gewoon terug in de Ghelamco Arena te zijn is fantastisch.”