Het viaduct van Gentbrugge gaat momenteel zijn laatste renovatie in.
Volledig scherm
PREMIUM
Het viaduct van Gentbrugge gaat momenteel zijn laatste renovatie in. © Wannes Nimmegeers

Vlaamse overheid legt 8 ideeën op tafel rond toekomst viaduct Gentbrugge: tunnel blijkt duurder dan Oosterweelverbinding

GentBinnen maximaal twintig jaar moet het beeld van Gentbrugge ingrijpend veranderen. Het viaduct van de E17 gaat onherroepelijk tegen de grond. Actievoerders pleiten al jaren voor een tunnel, maar die kan tot wel tot wel 6,2 miljard euro kosten. Ontdek hier de acht ideeën die op tafel liggen. 

  1. Gerenommeerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken”
    Gent

    Gerenom­meerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken”

    Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back.