Manu, Praeses van studentenvereniging VGK in De Karper
Volledig scherm
PREMIUM
Manu, Praeses van studentenvereniging VGK in De Karper © Wannes Nimmegeers

Vlaamse Geneeskundige Kring blaast 100 kaarsjes uit: “We zijn al héél blij dat we mogen vieren”

gentJe studentenvereniging, dat is een belangrijk deel van je leven. De VGK viert dit jaar 100 jaar kameraderie en cantussen. Dat maakt hen één van de oudste studentenkringen in Gent. Praeses Manu Huyghe (22) kijkt vooruit op een jaar waarin weer alles mag. 

 1. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “In elk spelonderdeel collectief en individueel onder ons niveau”
  Volleybal Euromillions League

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “In elk spelonder­deel collectief en individu­eel onder ons niveau”

  Caruur Gent volleybalde zaterdagavond tegen Haasrode-Leuven onder het normale niveau. In receptie liep het minder, aanvallend lagen de cijfers ook 15 procent lager dan de score bij de thuisploeg en het rendement van Gent was maar de helft tegenover dat van de Leuvenaars. Het is de onverbiddelijke optelsom en tevens de harde verklaring voor het duidelijke verlies van de Gentse ploeg in Leuven.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.