De zedenfeiten hebben afgespeeld op de Westerbegraafplaats in Gent in mei vorig jaar.
Volledig scherm
De zedenfeiten hebben afgespeeld op de Westerbegraafplaats in Gent in mei vorig jaar. © Wannes Nimmegeers

Vijf verdachten naar rechtbank voor aanranding meisje (14) op Westerbegraafplaats: slachtoffer stapte na de feiten uit het leven

GentIn het onderzoek naar de aanranding van een 14-jarig meisje op de Westerbegraafplaats in Gent in mei vorig jaar zijn vijf verdachten doorverwezen naar de rechtbank. Vier dagen na die feiten stapte het slachtoffer uit het leven, maar het onderzoek toont geen rechtstreeks verband aan tussen de zedenfeiten en de zelfdoding.

  1. Wanneer komt het nieuwe zwembad Neptunus er? Raad van State legt procedure stil: “We hebben nog geen idee hoe het verder moet”
    PREMIUM
    Wondelgem

    Wanneer komt het nieuwe zwembad Neptunus er? Raad van State legt procedure stil: “We hebben nog geen idee hoe het verder moet”

    Een nieuw zwembad in Wondelgem? Het zal al zeker niet voor 2024 zijn, zoals was beloofd. Meer nog: het is helemaal niet duidelijk wanneer het dan wél zal kunnen. De procedure voor het aanstellen van een aannemer voor het nieuwe zwembad is stilgelegd door de Raad van State. De vraag stelt zich: was het dan wel nodig om het oude Neptunusbad al te slopen?