Met een weefstrook zou het verkeer tussen Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem vlotter moeten verlopen.
Volledig scherm
Met een weefstrook zou het verkeer tussen Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem vlotter moeten verlopen. © Yves Masscho

Vierde rijstrook E40 op lange baan

GENTDe vierde rijstrook van de E40 tussen Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem komt er voorlopig niet. De raad voor vergunningsbetwistingen heeft de bouwvergunning geschorst op vraag van Gents MilieuFront (GMF) en Greenpeace omdat de milieu-effecten onvoldoende in kaart gebracht werden.

  1. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
    Triatlon

    Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

    Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.