Ivo, Iben, Ibrahim en Ali (vlnr.) van scholengroep GO! zijn genomineerd voor de Accent Innovatieprijs.
Volledig scherm
Ivo, Iben, Ibrahim en Ali (vlnr.) van scholengroep GO! zijn genomineerd voor de Accent Innovatieprijs. © Sofie Van Waeyenberghe

Vier Gentse GO!-scholen samen genomineerd voor Accent Innovatiecampus: “Met een stofzuiger en een computer een ventilatiesysteem gemaakt”

GENT/MERELBEKEHét sleutelwoord op de scholen tegenwoordig? Ventilatie! Om dat dekselse coronavirus in de kiem te smoren, natuurlijk. In het Gentse GO!-onderwijs staken ze de koppen bij elkaar voor een inzending naar de Accent Innovatiecampusprijs. Hun project is nu samen met dat van negen anderen genomineerd voor de hoofdprijs.

  1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
    Gouden 11
    4

    Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

    De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.