De scheidsrechter kreeg flinke slagen te verwerken.
Volledig scherm
De scheidsrechter kreeg flinke slagen te verwerken. © rv

Videobeelden tonen hoe scheidsrechter klappen krijgt nadat hij ploeg drie rode kaarten geeft

Assenede/GentDe wedstrijd tussen KVV Klauwaarts Bassevelde en Avrasya Gent in vierde provinciale is zondagmiddag op een vechtpartij geëindigd. De scheidsrechter, die de bezoekende ploeg in de loop van de wedstrijd drie rode kaarten had gegeven, kreeg enkele klappen te verwerken nadat de thuisploeg in extremis gelijk had gemaakt. “Wat het nog erger maakt: heel wat kinderen woonden de match bij.”

  1. Vervroegde sluiting cafés verloopt vlot in Gent, maar met een pruillip: “Ze nemen ons geluk weer weg, en dat had vermeden kunnen worden”
    Gent

    Vervroegde sluiting cafés verloopt vlot, maar met een pruillip: “Ze nemen ons geluk weer weg, en dat had vermeden kunnen worden”

    Restaurants en cafés moeten sinds zaterdagavond weer vroeger sluiten, in de hoop het aantal besmettingen weer in te dijken. In Gent verliep dat vlot: enkele minuten na 23 uur waren de cafés zo goed als leeg , al vertrokken veel gasten met tegenzin. “Wat maakt het nu uit of je om 23 uur sluit of om half drie? Wij zijn dubbel gevaccineerd, wij willen leven.”