VIDEO. Oliespoor op Gentse Leie: reiger raakt verstrikt in dam

Om een spoor van brandstof in te dammen heeft de Brandweer Zone Centrum woensdagmorgen rond 9 uur op drie plaatsen op de Leie in Gent absorberende slangen gelegd. In één van de slangen aan de Gordunakaai kwam echter een reiger met zijn snavel vast te zitten. Een duikersploeg van de brandweer kon hem bevrijden, maar niet vangen.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.