Zeehond aan de Graslei
Volledig scherm
Zeehond aan de Graslei © RV

VIDEO. Dat zie je ook niet elke dag: zeehond zwemt rustig aan de Graslei

GentVroeger moest je naar de zee of de Zoo om zeehonden te zien, nu kan het gewoon in eigen stad. Er wordt al enkele dagen een zeehond gesignaleerd in de rivieren rond Gent, maar nu blijkt het beestje effectief het stadscentrum te hebben bereikt.

 1. Van originele kerstballen tot wenskaarten: in deze winkels in de regio Gent vind je de leukste kerstdecoratie
  PREMIUM
  Gent

  Van originele kerstbal­len tot wenskaar­ten: in deze winkels in de regio Gent vind je de leukste kerstdeco­ra­tie

  Staat de kerstboom al te pronken in je woonkamer? Of ben je nog aan het twijfelen met welke kleur ballen je hem dit jaar wil versieren? De feestdagen zijn in ieder geval in aantocht en dat wil zeggen dat het weer tijd is om je kerstdecoratie van onder het stof te halen. Heb je nog niet alles in huis of ben je op zoek naar iets nieuws? Wij helpen je graag op weg en gingen op zoek naar de zeven leukste winkels van de regio Gent waar je alles vindt om je huis helemaal ‘kerstproof’ te maken.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.