De kiosk wordt sinds dit jaar gebruikt als hoofdpodium
Volledig scherm
De kiosk wordt sinds dit jaar gebruikt als hoofdpodium © DVEG

Vernieuwde formule van Boomtown slaat aan: plein op eerste avond meteen volzet, zaterdag wordt stevige rave party

GentBoomtown heeft de start van de Gentse Feesten niet gemist. Op de eerste avond ging het spreekwoordelijke dak boven de Kouter er volledig af. In de loop van de avond was het plein het plein zelfs volledig volzet. Daar zat de line-up van formaat uiteraard voor iets tussen. Dat belooft voor de komende vijf dagen, want ja, dit jaar wordt er een extra dag gefeest.

 1. Cecilia (60) viert tien jaar de intiemste galerij aan de Kraanlei: “Wij spreken de taal van de kunst”
  PREMIUM
  GENT

  Cecilia (60) viert tien jaar de intiemste galerij aan de Kraanlei: “Wij spreken de taal van de kunst”

  Champagne en hapjes op Kraanlei 55, want tien jaar geleden ging daar kunstgalerij Cecilia Jaime open tijdens de Gentse Feesten. Bezielster en naamgever Cecilia kwam via Argentinië en Parijs in Gent terecht, waar ze samen met man Luc, een theateracteur, de galerij opende. “Tijdens corona kreeg ik meer tijd voor mijn kunst, maar ik ben blij dat ik opnieuw contact kan houden”.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.