De Gentse politie controleerde afgelopen weekend opnieuw op het respecteren van de omleidingen en verbodsborden ter hoogte van de werken aan Dampoort.
Volledig scherm
De Gentse politie controleerde afgelopen weekend opnieuw op het respecteren van de omleidingen en verbodsborden ter hoogte van de werken aan Dampoort. © Wannes Nimmegeers

Verkeersborden aan Dampoort blijven voor problemen zorgen: 108 bestuurders op de bon geslingerd

GentDe Gentse politie controleerde afgelopen weekend opnieuw op het respecteren van de omleidingen en verbodsborden ter hoogte van de werken aan Dampoort. Het inrijverbod op de Antwerpsesteenweg blijft er namelijk voor problemen zorgen. In totaal werden 108 bestuurders beboet.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.