gascentrale van Luminus in Wondelgem
Volledig scherm
gascentrale van Luminus in Wondelgem © Wannes Nimmegeers

Vergunning voor uitbreiding gascentrale Wondelgem onder vuur: beroep van actiegroep Gents Tegengas ontvankelijk verklaard

Gent / WondelgemDe geplande uitbreiding van de gascentrale in Wondelgem is dan toch nog niet in kannen en kruiken. De provincie verleende wel een omgevingsvergunning, maar de burgerbeweging Gents Tegengas ging hiertegen in beroep bij het gewest. Dat beroep is nu ontvankelijke verklaard, dus is de vergunning tot nader order geschorst.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).