De bewuste brug. Deel 1 van de Krook naar de Sint-Jansvest ligt er, de rest ontbreekt
Volledig scherm
De bewuste brug. Deel 1 van de Krook naar de Sint-Jansvest ligt er, de rest ontbreekt © VDS

Vergunning tweede brugdeel De Krook vernietigd, “maar we hebben al een nieuwe aangevraagd”

De voetgangers- en fietsersbrug die van de Krook naar de Brabantdam moet leiden, laat op zich wachten. Het eerste deel ligt er al, maar de Raad voor Vergunningsbetwistingen heeft de bouwvergunning voor het tweede deel vernietigd. “Dat zagen we komen, en dus hebben we al een nieuwe vergunning aangevraagd,” zegt schepen van openbare werken Filip Watteeuw (Groen).

0 reacties

 1. Terrassen mogen open vanaf 8 mei, maar wat als je alleen maar een stoep hebt? “Gastronomisch menu op een snel getimmerd terras, vergeet het”
  PREMIUM
  Gent

  Terrassen mogen open vanaf 8 mei, maar wat als je alleen maar een stoep hebt? “Gastrono­misch menu op een snel getimmerd terras, vergeet het”

  Het heeft lang genoeg geduurd maar op 8 mei gaat de horeca weer open, of toch gedeeltelijk. Enkel de terrassen mogen weer open. Een begin als je een grote buitenruimte hebt maar wat met cafés en restaurants die geen of amper een terras hebben? We vroegen het aan 4 van hen, hoe staan zij tegenover de beslissing van het Overlegcomité?
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?