Tiesj Benoot op school: een dag om nooit te vergeten.
Volledig scherm
Tiesj Benoot op school: een dag om nooit te vergeten. © rv

Van Sint-Paulus Drongen naar het WK: Tiesj Benoot op bezoek

DRONGENDe leerlingen van Sint-Paulus Drongen konden op vrijdag hun ogen nauwelijks geloven: Drongenaar Tiesj Benoot passeerde tijdens zijn training voor het WK op hun Strapdag en kwam het lintje doorknippen van de nieuwe fietsenstalling. 

 1. Welke politieke crisis? Gentse politici houden gezichten netjes in de plooi tijdens de gemeenteraad
  PREMIUM
  Gent

  Welke politieke crisis? Gentse politici houden gezichten netjes in de plooi tijdens de gemeente­raad

  Broederlijk naast elkaar zaten ze gisterenavond, de hele avond lang. De ‘ontstemde’ Filip Watteeuw van Groen en burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) lieten helemaal niks merken van de spanningen die er zijn binnen de coalitie. Toegegeven, de opnieuw ingevoerde mondmaskers hielpen daar wel bij. Onderling werd overigens geen woord gewisseld. Hoe moet het nu verder?
 2. In gesprek met Remi uit Zwijnaarde, de mogelijke opvolger van Klaasje in K3: “Als jongen wil ik een voorbeeld zijn en stereotypen doorbreken”
  PREMIUM
  Gent

  In gesprek met Remi uit Zwijnaarde, de mogelijke opvolger van Klaasje in K3: “Als jongen wil ik een voorbeeld zijn en stereoty­pen doorbreken”

  Wie o wie wordt het nieuwe K3'tje? Remi De Smet (19) misschien wel. De Gentenaar behoort namelijk tot de laatste tien kandidaten in het televisieprogramma ‘K2 zoekt K3’, en scoorde al hoge punten. Met hem samenzitten is niet gemakkelijk – het podiumbeest zit niet stil tussen de opnames door – maar we konden hem toch strikken voor een gesprek.
 3. Compagnie Cecilia klaar voor najaar in theaterhotspot De Expeditie: “Drempel ligt hier letterlijk en figuurlijk laag”

  Compagnie Cecilia klaar voor najaar in theaterhot­s­pot De Expeditie: “Drempel ligt hier letterlijk en figuurlijk laag”

  Met de veelbelovende voorstellingen ‘Geen Kersentuin’, ‘De Gemoederen’ en ‘Een Lola’ is Compagnie Cecilia klaar voor het nieuwe najaar. En dat vanuit hun vaste stek De Expeditie bij DOK Noord waar ze een nieuwe foyer in gebruik nemen. Hun thuisbasis is de laatste jaren zelfs uitgegroeid tot de theaterhotspot van Gent. “Het is een gebouw waar iedereen zich meteen thuis voelt.”