Links: Laurence met haar hond Ricard, de inspiratie voor haar webshop. Rechts: slaapkussen te koop via de webshop.
Volledig scherm
Links: Laurence met haar hond Ricard, de inspiratie voor haar webshop. Rechts: slaapkussen te koop via de webshop. © Good Boi Bobbie

Van mooie leibanden tot tandpastaspray: Laurence (31) lanceert webshop met stijlvolle spullen voor honden

GentHonden hebben heel wat spullen nodig, maar die zien er niet altijd even mooi uit. Daarom lanceert de Gentse Laurence Vander Elstraeten (31) een webshop vol functionele en tegelijk stijlvolle attributen voor viervoeters: van regenjasjes tot voederbakken.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Verdachte oplichting met zonnepanelen vermoedelijk gevlucht naar Turkije: “Parket spreekt beroepsverbod uit en stelt bewindvoerder aan”
  PREMIUM
  Wichelen/Gent/Lokeren

  Verdachte oplichting met zonnepane­len vermoede­lijk gevlucht naar Turkije: “Parket spreekt beroepsver­bod uit en stelt bewindvoer­der aan”

  Het parket van Oost-Vlaanderen stelt een voorlopige bewindvoerder aan voor Deltasun, een bedrijf dat zonnepanelen verkocht, maar nooit leverde en installeerde. De zaakvoerder van het bedrijf wordt beticht van oplichting en fraude en zou er met meer dan 2,4 miljoen euro vandoor zijn. Zo’n 400 gedupeerden meldden zich bij advocaat Eric Van Hauwermeiren. “De zaakvoerder, Omer K., is al weken spoorloos”, zegt de advocaat uit Wichelen.