UFO, Ugent, gebouw universiteit Gent
Volledig scherm
PREMIUM
UFO, Ugent, gebouw universiteit Gent © Wannes Nimmegeers

Van intimidatie beschuldigde prof UGent, mag gebouwen een maand lang niet betreden

GENTDe UGent-professor die afgelopen week in een mediastorm terechtkwam na verschillende getuigenissen over machtsmisbruik, fraude, pesterijen en gesjoemel met publicaties, mag een maand lang de gebouwen van de UGent niet betreden. Dat bevestigen bronnen aan Het Laatste Nieuws. Eén van zijn slachtoffers legde bij ons ook een getuigenis af.

 1. Medewerker frituur werd ‘vastgebonden’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuristische overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”
  PREMIUM

  Medewerker frituur werd ‘vastgebon­den’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuris­ti­sche overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”

  De populaire Gentse frituur Zorro werd in april 2019 overvallen door twee gemaskerde boeven. De medewerker werd in een ruimte achteraan de zaak gekneveld, waarna de daders de kassa leegroofden. De medewerker kon zich echter al snel losmaken en de politie contacteren. Té snel om geloofwaardig te zijn volgens de speurders. “Ben jij Houdini misschien?” Reconstructie van een nepoverval die gedoemd was te mislukken.
  Gent
 2. Een kip met kuikens, een paddenstoel of een bij... buurvrouwen Veerle (56) en Véronique (60) fleuren paaltjes in hun straat op
  PREMIUM

  Een kip met kuikens, een padden­stoel of een bij... buurvrou­wen Veerle (56) en Véronique (60) fleuren paaltjes in hun straat op

  “Mensen nemen er foto’s of filmpjes van en kindjes knuffelen er zelfs mee.” De Sint-Simonsstraat in Gentbrugge is weer een opvallende attractie rijker. Buurvrouwen Veerle Vandecasteele en Véronique Janssens fleuren hun buurt op met ‘paaltjessokken’. En die veranderen telkens mee met de seizoenen. “Aan één zo'n sok’ breien we toch twee weken.”
  Gent