Biervaten als urinoir, een fontein die doet denken aan een Romeins badhuis of Lego rond de pot: het kan allemaal in deze Gentse zaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Biervaten als urinoir, een fontein die doet denken aan een Romeins badhuis of Lego rond de pot: het kan allemaal in deze Gentse zaken. © Nimmegeers

Van een Romeins badhuis tot een duikboot: dit zijn de gekste toiletten van Gent

GentNaar het toilet gaan: het is een noodzakelijk gebeuren, maar in sommige restaurants in Gent is het ronduit een beleving. Zo heb je het gevoel dat je in een Romeins badhuis binnenstapt bij Gigi, en in het toilet van Bar Oswald waan je je in een duikboot. Wij gingen op pad in Gent om de gekste toiletten te ontdekken - waar een bezoek aan het kleinste kamertje intenser is dan eender waar.

  1. Met deze visietekst trekt ‘Voor Gent’ naar de kiezer: “Weg van de dogma’s, weg van het eigen grote gelijk, minder regelneverij”
    PREMIUM

    Met deze visietekst trekt ‘Voor Gent’ naar de kiezer: “Weg van de dogma’s, weg van het eigen grote gelijk, minder regelneve­rij”

    Een echt verkiezingsprogramma is er anderhalf jaar voor de verkiezingen nog niet, maar de liberalen en de socialisten hebben wel alvast een 7 bladzijden lange visietekst voorgelegd aan hun leden. Concrete doelstellingen zijn er nog niet, maar Voor Gent stelt de ‘meest duurzame grootstad’ te willen worden en ‘niemand achter te laten’. Maar schemert er tussen de lijnen door ook kritiek op Groen? En wat vindt de oppositie?
    Gent