Ook dit bosje, naast home Boudewijn, dreigt gekapt te worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook dit bosje, naast home Boudewijn, dreigt gekapt te worden. © Wannes Nimmegeers

Van de Sterre tot Flanders Expo: deze vier Gentse bosjes dreigen gekapt te worden

GentWie de jongste weken de krant opsloeg, kon er moeilijk naast kijken. Verspreid over Gent zijn verschillende bosjes bedreigd in hun voorbestaan. Her en der worden vergunningen uitgereikt om bomen te mogen kappen. Ons oog viel alvast op vier nakende projecten. Lees hier meer over de plannen die op stapel staan. 

 1. Wim maakt podcasts over Gentse muzikanten. “Met namen als Soulwax moeten we in Gent zéker niet onderdoen voor Antwerpen”
  Gent

  Wim maakt podcasts over Gentse muzikanten. “Met namen als Soulwax moeten we in Gent zéker niet onderdoen voor Antwerpen”

  Strop the Music. Voor de naam alleen al zijn de podcasts van Wim Verbeke (44) de vermelding waard. De muziekleraar en pianist uit Oostakker brengt binnenkort zijn derde reeks uit, waarin hij per aflevering een Gentse zanger of muzikant aan het woord laat. “Soms gaat het ook over generaties, en zo komt je al snel aan 100 jaar Gentse muziekgeschiedenis", zegt hij.
 2. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”
  Lotto Volley League

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”

  De eerste twee ploegen zijn gekend in de ‘Lotto Volley League’ bij de mannen. Knack Roeselare en Greenyard Maaseik prijken helemaal bovenaan. Beide Belgische topteams zijn op Europese koers en ontmoeten elkaar binnenkort in de CEV Cup. Maar in de Belgische competitie volgt achter dit sterke tweetal een mooi groepje met drie teams die erg dicht bij elkaar staan.