Tijdens de vakantie liep Gent vol Nederlanders.
Volledig scherm
Tijdens de vakantie liep Gent vol Nederlanders. © Wannes Nimmegeers

Vakantie voorbij, maar Nederlanders keren toch terug naar Gent in het weekend

GentNa een kalme week in de Gentse winkelstraten, blikken de handelaars tevreden terug op afgelopen weekend. Na de vakantie waren de Nederlanders dan toch huiswaarts getrokken, maar in het weekend waren ze hier terug. Met minder dan ervoor, maar toch. “Misschien hebben ze Gent ontdekt en keren ze nu graag terug”, klinkt het.

 1. Van Ohne tot Tarra: Met deze 9 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: Met deze 9 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plastic­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Oudenaarde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.