Wim van Leefbaar Baarle en zijn zoon Loïc houden een eeuwenoude traditie in stand, die teruggaat tot de middeleeuwen.
Volledig scherm
Wim van Leefbaar Baarle en zijn zoon Loïc houden een eeuwenoude traditie in stand, die teruggaat tot de middeleeuwen. © Jill Dhondt

Vader en zoon houden samen met andere vrijwilligers eeuwenoude traditie in stand

De wilgen in de Keuzemeersen krijgen vandaag een grondige knotbeurt, daarvoor zorgen Leefbaar Baarle en Natuurpunt Gent voor. Wim Vancauwenberghe en zijn zoon Loïc zijn ook aanwezig om de eeuwenoude Vlaamse traditie in stand te houden. Hun werk is van groot belang om de unieke biotoop in stand te houden.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.