Het Luisterplein gaat dit jaar niet door op het Laurentplein, maar in het Sint-Lievenscollege
Volledig scherm
Het Luisterplein gaat dit jaar niet door op het Laurentplein, maar in het Sint-Lievenscollege © Wannes Nimmegeers

Uitbureau gaat vol voor Gentse Feesten, met Luisterplein en Place Musette in Sint-Lievenscollege, en Paleisconcerten in augustus: “We zijn dolenthousiast en trots”

GentVerveling is geen optie in de week van de Gentse Feesten. Uitbureau pakt uit met een volwaardig programma, dat evenwel slechts 5 dagen duurt. Het Luisterplein gaat ook niet door op het Laurentplein zoals we gewend zijn, maar op de speelplaats van het Sint-Lievenscollege. “En in augustus geven we Paleisconcerten in de tuin van d’Hane Steenhuyse in de Veldstraat”, zegt Ilse Everaert enthousiast. 

 1. Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We hebben twee knappe sets gespeeld, dat moet het zelfvertrouwen opkrikken voor de volgende opdrachten”
  volleybal euromillions league

  Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We hebben twee knappe sets gespeeld, dat moet het zelfver­trou­wen opkrikken voor de volgende opdrachten”

  Caruur Gent heeft de openingswedstrijd van de EuroMillions League niet met winst kunnen afsluiten. Decospan Menen met ex-Caruurspelers Simon Plaskie, Leonis Dedeyne en libero Lowie Stuer in de basis wonnen met 1-3-cijfers. Het had anders kunnen eindigen, details bepaalden de einduitslag. Het is nog maar eens een bewijs dat alles dit seizoen zo dicht bij elkaar ligt.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?