De uitbater van een dagwinkel in de Bevrijdingslaan is woensdagochtend veroordeeld wegens sociale fraude en uitbuiting van zijn werknemers.
Volledig scherm
De uitbater van een dagwinkel in de Bevrijdingslaan is woensdagochtend veroordeeld wegens sociale fraude en uitbuiting van zijn werknemers. © Wannes Nimmegeers

Uitbater van winkel in Bevrijdingslaan krijgt boete van 40.000 euro en celstraf voor sociale fraude en uitbuiting

GentDe uitbater van een dagwinkel in de Bevrijdingslaan is woensdagochtend veroordeeld tot het betalen van een boete van 40.000 euro en een celstraf van 18 maanden, waarvan de helft met uitstel wegens sociale fraude en uitbuiting van zijn werknemers.

 1. Oppositie wil Gentenaar bevragen over invulling Groot Vleeshuis, maar meerderheid schiet voorstel af: “Er is nu eenmaal nood aan fietsstallingen”
  PREMIUM
  Gent

  Oppositie wil Gentenaar bevragen over invulling Groot Vleeshuis, maar meerder­heid schiet voorstel af: “Er is nu eenmaal nood aan fietsstal­lin­gen”

  Met het plan ‘fietsparking in het Groot Vleeshuis’ heeft Groen in Gent een bommetje gedropt dat blijft nazinderen. Ook in de gemeenteraad maandagavond werd een - nachtelijk - debat gehouden over het historisch pand dat momenteel op instorten staat. “Dit gebouw is thermisch en akoestisch gewoon niet te isoleren”, motiveert schepen Filip Watteeuw (Groen) de keuze. De oppositie haalde het zwaar geschut boven.
 2. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”
  Lotto Volley League

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”

  De eerste twee ploegen zijn gekend in de ‘Lotto Volley League’ bij de mannen. Knack Roeselare en Greenyard Maaseik prijken helemaal bovenaan. Beide Belgische topteams zijn op Europese koers en ontmoeten elkaar binnenkort in de CEV Cup. Maar in de Belgische competitie volgt achter dit sterke tweetal een mooi groepje met drie teams die erg dicht bij elkaar staan.