Twee weken lang projecteert de UGent 'corona sucks' op de gevel van de Boekentoren.
Volledig scherm
Twee weken lang projecteert de UGent 'corona sucks' op de gevel van de Boekentoren. © UGent

UGent projecteert ‘corona sucks’ op Boekentoren

Gent‘Corona sucks’, we hebben het allemaal al gedacht, maar vanavond kan je de woorden ook lezen op de gevel van de Boekentoren. De UGent zal de uitspraak twee weken lang op de gevel projecteren tussen 18.30 uur en 22.30 uur om zijn frustratie te uiten.

 1. Julie Smeets en VDK Gent moeten knokken om overwinning binnen te halen tegen Tchalou

  Julie Smeets en VDK Gent moeten knokken om overwin­ning binnen te halen tegen Tchalou

  Net zoals de heenwedstrijd vorige week, stond de terugwedstrijd van zaterdag tussen Tchalou Volley en VDK Gent bol van spanning en sensatie. “In elke set konden we tot 21-17 uitlopen. Telkens kwam de Waalse ploeg nog dreigend opzetten”, vat coach Stijn Morand de intensieve wedstrijd samen. “We hebben ervoor moeten knokken, maar we hebben het toch - zelfs zonder setverlies - gehaald. Ik ben zeer tevreden.”
 2. Gentse artiesten zetten belcentrale op voor wie nood heeft aan een gesprek, een lied, een gedicht, een tekening, een dans
  Gent

  Gentse artiesten zetten belcentra­le op voor wie nood heeft aan een gesprek, een lied, een gedicht, een tekening, een dans

  Tal van Gentse organisaties slaan de handen in elkaar voor het gloednieuwe project ‘Covitesse 6’, bedoeld om Gentenaars een hart onder de riem te steken in donkere dagen. Onderdeel van het project is een belcentrale - enkel bemand door artiesten - waar Gentenaars naartoe kunnen bellen als ze nood hebben aan een gesprek, een lied, een verhaal, een tekening. Daarnaast bestaat het project ook uit kunst op straat, een inzamelactie voor kwetsbare gezinnen en een oproep om zelf licht te maken.
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"