Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Wannes Nimmegeers

UGent-prof op de vingers getikt nadat hij vaccinatiebewijs vraagt om aula te betreden: “Niet in overeenstemming met coronabeleid”

GentVerbazing bij de studenten aan de faculteit Economie aan de UGent: een professor eiste er een Covid Safe Ticket of coronatest om de les fysiek te mogen bijwonen. De universiteit heeft de prof intussen op het matje geroepen.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Anshel Ver Eecke (Caruur Gent): “Heel blij dat ik na anderhalf jaar een officiële match kon spelen”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Anshel Ver Eecke (Caruur Gent): “Heel blij dat ik na anderhalf jaar een officiële match kon spelen”

  Er mag gerust gesteld worden dat de ontmoeting tussen Borgworm en Caruur Gent een merkwaardig verloop kende. Het begon met de afwezigheid van Gilles Vandecaveye. Daardoor moest het team van coach Van Huffel met - ocharme - 9 spelers naar de Luikse provincie. Het spelpeil ging voortdurend op en neer. Het duel eindigde na vijf sets in het voordeel van Gent. Het had ook anders kunnen aflopen.