UFO.
Volledig scherm
UFO. © Wannes Nimmegeers

UGent beperkt bezettingsgraad in grote auditoria tot een vijfde, de rest volgt de les thuis

GentDe UGent neemt extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus op haar campussen te beperken. Vanaf maandag 29 november zal het aantal studenten in grote auditoria beperkt worden tot een op de vijf.

 1. Met twee vertrokken uit psychiatrisch centrum, maar samenwonen loopt volledig uit de hand: “Hij doofde sigaretten op mijn armen”
  Gent

  Met twee vertrokken uit psychia­trisch centrum, maar samenwonen loopt volledig uit de hand: “Hij doofde sigaretten op mijn armen”

  Twee twintigers die een vriendschap opbouwden in een Gents psychiatrisch centrum beslisten afgelopen jaar om samen te gaan wonen, nadat een van hen niet meer welkom was wegens het veroorzaken van overlast. Dat samenwonen liep al snel uit de hand, met alcohol als boosdoener. Eén van hen beschuldigt de andere er nu van hem mishandeld te hebben. Het openbaar ministerie vraagt een celstraf van 40 maanden.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.