Spandoeken in het UFO.
Volledig scherm
Spandoeken in het UFO. © BELGA

UFO-bezetters gaan door: "Maatregel van Mahdi maakt geen structureel verschil”

GENTDe ingang van het UFO is nog steeds bedekt met posters en covidrichtlijnen voor de bezetters. Die laatste zijn, ondanks het onderbreken van de hongerstaking van de sans-papiers in Brussel, niet van plan om het pand te verlaten. 

 1. Bijna half miljard euro Vlaams geld voor Gent: tunnel onder Dampoort komt er eindelijk, Museumplein ook
  PREMIUM
  Gent

  Bijna half miljard euro Vlaams geld voor Gent: tunnel onder Dampoort komt er eindelijk, Museump­lein ook

  Geweldig nieuws voor Gent. Na decennia van vragen en smeken komt er eindelijk Vlaams geld onze richting uit. 465 miljoen euro krijgt de Arteveldestad, voldoende om de Dampoort én de Heuvelpoort te ondertunnelen, twee tramlijnen te voorzien en eindelijk ook dat Museumplein in het Citadelpark aan te leggen. Waarom het nu opeens allemaal kan? “Met dank aan Mathias De Clercq, die maar aan mijn mouw blééf trekken”, lacht minister Lydia Peeters. Deze projecten zullen er nu eindelijk écht komen.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.