Willem Lannoye, Maité Van Loo en Willem Himpe van Aeterna.
Volledig scherm
Willem Lannoye, Maité Van Loo en Willem Himpe van Aeterna. © Aeterna

Twintigers lanceren online kluis voor herinneringen: “Door audiofragmenten op te slaan, kan ik mijn mama haar stem nog af en toe horen”

GentWillem Lannoye (24), Willem Himpe (23) en Maité Van Loo (22) hebben pas een nieuw platform gelanceerd: Aeterna. Een online kluis waar gebruikers video’s, foto’s en audiofragmenten kunnen opslaan. Op die manier kunnen ze de herinneringen aan hun dierbaren voor altijd bewaren en doorgeven aan volgende generaties.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).