De spelers kregen een warm onthaal van enkele honderden supporters
Volledig scherm
De spelers kregen een warm onthaal van enkele honderden supporters © DVEG

Tweehonderd supporters ontvangen AA Gent-spelers met bengaals vuur

GentAA Gent heeft zich zaterdagavond op het nippertje verzekerd van Europees voetbal door op het veld van KV Mechelen met 1-2 te gaan winnen. Op die manier werd het wisselvallig seizoen toch nog op een positieve noot afgesloten. En daar zijn de supporters erg tevreden mee.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Meer dan honderd Oekraïense vluchtelingen volgen jobdag in Gent: “Mijn droom? Opnieuw als agent aan de slag te gaan”
  Gent

  Meer dan honderd Oekraïense vluchtelin­gen volgen jobdag in Gent: “Mijn droom? Opnieuw als agent aan de slag te gaan”

  Momenteel worden er meer dan duizend Oekraïense vluchtelingen opgevangen in Gent en het ziet er niet naar uit dat ze snel zullen terugkeren naar huis. Om hen aan een job te helpen, werd specifiek voor hen een jobdag georganiseerd aan het station. De meer dan honderd deelnemers konden workshops volgen, maar ook meteen in gesprek gaan met verschillende bedrijven en uitzendbureaus.