Zaterdagavond heeft een home-invasion plaatsgevonden in Sint-Amandsberg
Volledig scherm
Zaterdagavond heeft een home-invasion plaatsgevonden in Sint-Amandsberg © DVEG

Twee verdachten van home-invasion voor onderzoeksrechter: “Aanwijzingen zijn dat ze verantwoordelijk zijn”

GentDe twee verdachten die werden aangehouden na de gewelddadige home-invasion in de Johannes Hartmannlaan in Sint-Amandsberg zullen worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. “Er zijn aanwijzingen dat de twee verdachten verantwoordelijk zijn.” 

  1. ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlopend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)
    Play
    Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

    ASSISEN. “Een grote teddybeer, maar ook een fantast”: vrienden en familie schetsen uiteenlo­pend beeld van fotograaf Jeroen Verstraete (39)

    Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Donderdag legde onder meer de moeder van Maïlys een moedige getuigenis af. Herlees alle gebeurtenissen van de procesdag nog eens in onze liveblog hieronder.