Guido De Pauw werd zwaargewond achtergelaten aan tankstation Drongen
Volledig scherm
Guido De Pauw werd zwaargewond achtergelaten aan tankstation Drongen © Wannes Nimmegeers

Twee twintigers aangehouden voor aanval op Manchester City-supporter (63) op snelwegparking in Drongen

Gent/DrongenVijf verdachten van de aanval op Guido De Pauw (63), de voetbalsupporter van Manchester City die aangevallen werd op de snelwegparking langs de E40 na de match tegen Club Brugge, zijn donderdag voor de onderzoeksrechter verschenen. Twee van de vijf verdachten, beiden twintigers, zijn uiteindelijk aangehouden door de onderzoeksrechter. 

  1. Ex-keeper en voetbalcommentator Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambitie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetballer worden”
    PREMIUM
    GENT

    Ex-keeper en voetbalcom­men­ta­tor Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambi­tie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetbal­ler worden”

    Zijn tijd in de goal ligt intussen achter hem, maar aan ambitie ontbreekt het Wim De Coninck (62) alvast niet. Hij staat binnenkort op de planken met zijn tweede theatervoorstelling, deze keer in duo met actrice Mie De Neve (49). Een sportstuk, ‘Vader, waarom koersen wij?’. Een familiekomedie. Over wielrennen, maar vooral ook over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over verloren dromen.