Kamerkoor Furiant.
Volledig scherm
Kamerkoor Furiant. © RV

Twee Gentse koren geselecteerd voor World Choir Games

Een competitie onder zangkoren, dat bestaat wel degelijk. Meer nog, de World Choir Games hebben in juli 2020 plaats in Antwerpen en Gent. Er nemen liefst 500 koren deel, waaronder al minstens 2 uit Gent

2 reacties

 • Valentijn Rombaut

  1 jaar geleden
  Het waren spannende, maar leuke momenten om deel te nemen aan de (selectie)wedstrijden. We zijn een koor uit Wondelgem. Zoek ons gerust eens op.
 • Syl Hassler

  1 jaar geleden
  Waar kunnen we die horen
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven