De Gentse politie heeft recent twee 25-jarige mannen gearresteerd die verantwoordelijk waren voor een hele reeks fietsdiefstallen.
Volledig scherm
De Gentse politie heeft recent twee 25-jarige mannen gearresteerd die verantwoordelijk waren voor een hele reeks fietsdiefstallen. © Wannes Nimmegeers

Twee fietsendieven die Gent teisterden opgepakt en aangehouden: “Hebben zo’n 20 fietsen gestolen en doorverkocht”

GentDe Gentse politie heeft recent twee 25-jarige mannen gearresteerd die verantwoordelijk waren voor een hele reeks fietsdiefstallen. De dieven werden opgemerkt door getuigen én herkend op camerabeelden.

 1. MIJN STAD. Bayram, de bekendste fruitverkoper van Gent: “In de Dampoortwijk kent iedereen nog iedereen, ik zou nergens anders willen wonen”
  PREMIUM
  Gent

  MIJN STAD. Bayram, de bekendste fruitverko­per van Gent: “In de Dampoort­wijk kent iedereen nog iedereen, ik zou nergens anders willen wonen”

  Ken je Bayram Özdemir (62) niet? Dan ken je ongetwijfeld wel zijn stem, galmend over de Vrijdagmarkt. De Gentenaar verkoopt al fruit sinds zijn 11 jaar en toch doet hij zijn job nog even graag als vijftig jaar geleden. “Buiten de toeristen ken ik bijna iedereen die passeert. Alle mensen die hier wonen.” We vroegen hem naar zijn lievelingsplekken in Gent, zijn mooiste herinnering en zijn favoriete stadsgenoot.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.