Jan Hozee, geflankeerd door feestenschepen Bram Van Braeckevelt en cultuurschepen Sami Souguir. Guido De Leeuw (rechts) zit nog steeds in de raad van bestuur van Trefpunt
Volledig scherm
Jan Hozee, geflankeerd door feestenschepen Bram Van Braeckevelt en cultuurschepen Sami Souguir. Guido De Leeuw (rechts) zit nog steeds in de raad van bestuur van Trefpunt © VDS

Trefpunt rijft miljoen euro binnen voor internationale muzikale uitwisseling Sounds of Europe

GentHet leek onmogelijk, maar Trefpunt deed het toch. De organisatie haalde een miljoen euro binnen voor het project Sounds of Europe. Dat moet wel gedeeld worden met 10 andere landen, maar daarmee zal over een periode van 4 jaar heel wat ‘muzikale uitwisseling’ gerealiseerd worden.

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Wakeboarden (ook voor ‘dummies’) in Destelbergen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”
    PREMIUM
    Gent / Destelbergen

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Wakeboar­den (ook voor ‘dummies’) in Destelber­gen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kun je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: wakeboarden aan een kabel op het Damslootmeer naast de E17 in Destelbergen, bij Wakepark Gent.