Garnier op de rode loper van het Film Fest Gent.
Volledig scherm
Garnier op de rode loper van het Film Fest Gent. © Wannes Nimmegeers

Top-dj Laurent Garnier (55) neemt ruim de tijd voor fans op Film Fest Gent

GENTDe Franse techno-godfather Laurent Garnier sierde op maandagavond de rode loper van Film Fest Gent. Niet omdat de man een soundtrack heeft voorzien, wat had gekund, maar omdat er een documentaire over hem gemaakt is. Laurent Garnier: Off the Record. Maar weg van de rode loper maakte hij ook tijd om met fans te praten. 

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Bertrand Flamang van Gent Jazz neemt Belfort Stadscafé over: “Eerst over-the-top kerst-pop-up, dan verbouwen”
  PREMIUM
  Gent

  Bertrand Flamang van Gent Jazz neemt Belfort Stadscafé over: “Eerst over-the-top kerst-pop-up, dan verbouwen”

  Er is nieuw leven in de horecazaak onder de Stadshal. Daar bleef het na het stoppen van de lockdown in mei stil. Tijdens het lichtfestival was er wel een hamburgerbar voor de deur, en dat blijkt de voorbode voor meer. “Eerst wordt de schaapstal een kerststal, daarna gaan we verbouwen", zegt Bertrand Flamang van Gent Jazz. “In het voorjaar openen we echt.”