Tycho Roeland.
Volledig scherm
PREMIUM
Tycho Roeland. © Kurt Vermeerbergen

Toestand Gentse wielrenner Tycho Roeland (21) kritiek na aanrijding in Ruiselede: “Hopen dat hij hierdoor komt”

Sint-AmandsbergDe Gentse wielrenner Tycho Roeland (21) ligt sinds vorige week in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij tijdens een fietstocht in Ruislede werd gegrepen door een BMW. Wielerploeg Gaverzicht-Be Okay duimt voor een goede afloop van hun poulain. “We zijn allemaal in shock. Hopelijk komt Tycho er heelhuids door”, reageert voorzitter Thomas Debrabandere.

 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"