Gilles De Backer in de Baudelokapel, waar alles al klaar stond voor het event
Volledig scherm
Gilles De Backer in de Baudelokapel, waar alles al klaar stond voor het event © VDS

Toerisme Oost-Vlaanderen moet noodgedwongen event annuleren, voorziene eten geschonken aan daklozen. “Kleine maar hartverwarmende bijdrage”

GentDe coronamaatregelen die vorige vrijdag op televisie werden aangekondigd, bleken niet helemaal dezelfde te zijn als diegene die zaterdag werden gepubliceerd in het Koninklijk Besluit. Zo klonk het vrijdag nog dat binnenevenementen mochten, zaterdag bleek daar een beperking van 50 personen op te staan. En dus moest Toerisme Oost-Vlaanderen last-minute een even annuleren. De catering - die al was besteld - ging naar Huize Triest.

  1. Bekende juwelier Foulon stopt door concurrentie van het internet: “Mensen kijken alleen nog maar naar de uurwerken in mijn etalage”
    Gent

    Bekende juwelier Foulon stopt door concurren­tie van het internet: “Mensen kijken alleen nog maar naar de uurwerken in mijn etalage”

    Einde van een tijdperk. De op één na langst aanwezige handelaar van de Langemunt geeft er de brui aan. In oktober trekt Johan Foulon de deur van zijn juwelierszaak definitief achter zich dicht. De moordende concurrentie van het internet ondergraaft zijn motivatie. “Mensen kopen een ketting online en komen hier vragen of het echt goud is.”