Een brief aan het fietsrek beweert dat Hafsa El Bazioui de verplaatsing ervan geregeld heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Een brief aan het fietsrek beweert dat Hafsa El Bazioui de verplaatsing ervan geregeld heeft. © VDS

Toekomstig schepen Hafsa El-Bazioui in lastig parket: fietsrek voor deur van zus plots verplaatst

GentEen brief op een fietsrek in de Mimosastraat beweert dat het rek verplaatst is op aansturen van Hafsa El-Bazioui, toekomstig schepen van Groen. Het rek stond immers oorspronkelijk voor de deur van haar zus. El-Bazioui beweert daar niks mee te maken te hebben, maar ze heeft wel degelijk gebeld naar het kabinet van bevoegd schepen Watteeuw (Groen), zo bevestigt die. Het kabinet zag geen reden om het rek te verplaatsen. Toch is het gebeurd.

 1. Nieuwe exclusieve herenklerenwinkel in Vlaanderenstraat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”
  PREMIUM
  Gent

  Nieuwe exclusieve herenkle­ren­win­kel in Vlaanderen­straat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”

  In de nieuwe klerenwinkel Spiga in de Vlaanderenstraat gaat het om meer dan kleren kopen. Manager Jean-François wil een persoonlijke beleving aanbieden, service van A tot Z. Daar horen de meest exclusieve Italiaanse merken bij, maar ook muziek, geuren en een setting die je helemaal tot rust brengen. “Wat hier in de winkel ligt, zal je in een straal van 75 kilometer nergens anders vinden”, klinkt het.
 1. Bo Van Spilbeeck doet temperatuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Bo Van Spilbeeck doet tempera­tuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"

 2. Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmaskers!
  Play

  Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmas­kers!