Jelle Pée
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Pée © rv

Toch nog warm afscheid voor Jelle (43), die ondanks een dodelijke kanker niet in aanmerking kwam voor vaccin: “Zoveel mensen zijn nog langsgekomen”

GENTTerwijl in Vlaanderen een aprils sneeuwtapijt viel, is Jelle Pée (43) overleden. De jonge vader en man van Liesbet Depauw (40) vocht al enkele jaren tegen kanker, maar moest dinsdagochtend de strijd opgeven. Kort voordien had Liesbet nog een oproep gelanceerd voor jonge palliatieve patiënten. Want Jelle kwam, net zoals zijn lotgenoten, niet in aanmerking voor een vaccin.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek