Tine in actie.
Volledig scherm
Tine in actie. © Wannes Nimmegeers

Tine en Wouter zorgen voor spektakel in nieuw restaurant: “De Goeiendag flamberen we ter plekke aan tafel”

GentKort maar krachtig, zo kan je de kaart van het nieuwe restaurant Duel in de Gentse Jan Breydelstraat het beste beschrijven. Veertigers Tine Vandewalle en Wouter Avet serveren er slechts drie hoofdgerechten. Met als uitsteker ‘De Goeiendag’: gespietst rundvlees dat ze aan tafel flamberen.

 1. Rebelse Gentenaars uit cultuursector tonen hun tanden: “Als er enkel maatregelen komen voor onze sector, blijven we gewoon open.”
  Gent

  Rebelse Gentenaars uit cultuursec­tor tonen hun tanden: “Als er enkel maatrege­len komen voor onze sector, blijven we gewoon open.”

  De Gentse cultuur- en evenementensector is het beu. Morgen komt er een nieuw overlegcomité, maar het Gents Kunstenoverleg is meer dan duidelijk. “Als er enkel maatregelen komen voor onze sector, blijven we gewoon open.” De open brief die ze daarover schreven werd intussen getekend door tal van artiesten, maar ook door heel wat culturele instellingen. Het protest deint intussen uit tot Limburg en tot aan de kust.
 2. Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”
  VROUWENVOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”

  AA Gent Ladies A werd door Anderlecht uit de kwartfinales van de Beker van België gehouden. De beloften van de vrouwelijke Buffalo’s zijn er in dit stadium van de bekercompetitie wel nog bij. Zelfs de halve finale wenkt, want AA Gent Ladies B, leider in eerste nationale, speelt zaterdag thuis tegen reeksgenoot en hekkensluiter Chastre.