Een 52-jarige TikTokker is door de correctionele rechter schuldig bevonden nadat hij beelden van twee agenten van de Gentse politie online publiceerde.
Volledig scherm
Een 52-jarige TikTokker is door de correctionele rechter schuldig bevonden nadat hij beelden van twee agenten van de Gentse politie online publiceerde. © Photo News

TikTokker (52) die Gentse agenten filmde tijdens interventie krijgt geen straf, maar moet wel schadevergoeding betalen

GentEen 52-jarige TikTokker is door de correctionele rechter schuldig bevonden nadat hij beelden van enkele agenten van de Gentse politie online publiceerde. De rechter besliste om de man geen straf op te leggen, maar hij dient de agenten wel een schadevergoeding van in totaal 500 euro te betalen.

  1. MIJN STAD. Bayram, de bekendste fruitverkoper van Gent: “In de Dampoortwijk kent iedereen nog iedereen, ik zou nergens anders willen wonen”
    PREMIUM
    Gent

    MIJN STAD. Bayram, de bekendste fruitverko­per van Gent: “In de Dampoort­wijk kent iedereen nog iedereen, ik zou nergens anders willen wonen”

    Ken je Bayram Özdemir (62) niet? Dan ken je ongetwijfeld wel zijn stem, galmend over de Vrijdagmarkt. De Gentenaar verkoopt al fruit sinds zijn 11 jaar en toch doet hij zijn job nog even graag als vijftig jaar geleden. “Buiten de toeristen ken ik bijna iedereen die passeert. Alle mensen die hier wonen.” We vroegen hem naar zijn lievelingsplekken in Gent, zijn mooiste herinnering en zijn favoriete stadsgenoot.