Schepen Souguir overhandigt de sleutel van de site aan de mensen van vzw De Meubelfabriek.
Volledig scherm
Schepen Souguir overhandigt de sleutel van de site aan de mensen van vzw De Meubelfabriek. © Wannes Nimmegeers

Tijdelijke invulling ‘De Meubelfabriek’ start op de Meibloemsite

In de Brugse Poort is vanavond het startschot gegeven van ‘De Meubelfabriek’: de tijdelijke invulling van de terreinen van de voormalige bowling ‘De Meibloem’ en de voormalige meubelfabriek ‘Pauvers-Vandenberghe’, gaat van start. Twintig organisaties bouwen er aan een broedplaats voor makers, sociale ondernemers en buurtinitiatieven.

0 reacties

  1. Dochter van bokslegende Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedingssupplementen: “Alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in één capsule”
    Gent

    Dochter van bokslegen­de Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedings­sup­ple­men­ten: “Alle noodzake­lij­ke vitamines, mineralen en antioxidan­ten in één capsule”

    Christina De Kerpel (34) – dochter van bokslegende Freddy De Kerpel – en haar man Nico Vidts (46) hebben een eigen voedingssupplement ontwikkeld: een capsule waar alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in zitten die sporters nodig hebben om optimaal te presteren. Hun ‘nachtpil’ helpt om goed te slapen en te herstellen na een zware inspanning.