Pierke zwaait Annelies Storms uit.
Volledig scherm
Pierke zwaait Annelies Storms uit. © Sofie Van Waeyenberghe

‘t Spelleke van Drei Kluite en Pierke zwaaien ‘de Fiestenburgemeester’ uit in koenfeeranse

GENT‘Geen Gentse Feesten’ en toch was ‘t mini-koenfeeranse van ‘t Spelleke van Drei Kluite en Pierke Pierlala. Je moest er wel voor naar ‘t Kasteel van Claeys Bouüaert in Mariakerke.

 1. Kenner Mario Valcke (55) van The Glengarry maakt zijn selectie voor het Gents Whisky Festival: “Deze tien whisky’s moet je geproefd hebben”
  PREMIUM
  Gent

  Kenner Mario Valcke (55) van The Glengarry maakt zijn selectie voor het Gents Whisky Festival: “Deze tien whisky’s moet je geproefd hebben”

  De Oude Vismijn in Gent is dit weekend het mekka voor de whiskyliefhebber. Het International Whisky Festival strijkt er neer voor twee dagen vol proeverijen. Mario Valcke, eigenaar van whiskypub The Glengarry aan het Sint-Baafsplein, lijst alvast tien whisky’s op die je er moet gedronken hebben. En ja, er zitten ook enkele Belgische toppers bij.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.