Beeld ter illustratie: één van de belangrijkste voordelen van glasvezel is de hoge snelheid. Glasvezel is gemaakt voor datatransport met lichtsnelheid en dus krijgen gebruikers met glasvezel toegang tot supersnel internet, telefonie en televisie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie: één van de belangrijkste voordelen van glasvezel is de hoge snelheid. Glasvezel is gemaakt voor datatransport met lichtsnelheid en dus krijgen gebruikers met glasvezel toegang tot supersnel internet, telefonie en televisie. © ANP XTRA

Supersnel internet bereikt Gentbrugge en Ledeberg: aansluiting op glasvezel start begin maart

GentBegin maart worden Gentbrugge en Ledeberg aangesloten op de glasvezelkabel. Inwoners moeten zo kunnen genieten van sneller internet, al tekenden slechts een op de vijf inwoners in op het gratis aanbod.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.