UGent
Volledig scherm
PREMIUM
© UGent

Studenten uit home van UGent getuigen nadat medebewoner werd begluurd onder douche: “Ik sta vroeger op om te douchen, wanneer iedereen nog slaapt”

GENTEen student werd deze week begluurd onder een douche in een van de homes van de UGent. Het is niet het eerste voorval in het bewuste studentenhuis. Ook in 2018 werd een man betrapt die stiekem vrouwen filmde onder de douches. “Het leeft onder de bewoners”, getuigt een student. “Ik snap niet waarom ze niet gewoon de cabines volledig afsluiten.”

 1. Stadsbestuur rond met besparingsplan: “We schrappen geen grote projecten, we schuiven ze wel naar de toekomst”
  PREMIUM
  Gent

  Stadsbe­stuur rond met besparings­plan: “We schrappen geen grote projecten, we schuiven ze wel naar de toekomst”

  Grote geplande investeringsprojecten in Gent worden - ondanks de crisis - niet geschrapt. Er wordt wel met budgetten gegoocheld, en heel wat plannen worden vooruitgeschoven in de tijd. Het volgende stadsbestuur zal dus al heel wat rekeningen gepresenteerd krijgen van projecten die nu worden uitgesteld. Komt er een toegankelijk Gravensteen en mogen we eindelijk zwemmen in het Houtdok, en zo ja, wanneer? Wij lijsten alvast de grote lijnen op.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.