Eduardo en Thomas van Underground Events
Volledig scherm
Eduardo en Thomas van Underground Events © RV

Student-ondernemers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtballonnen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”

GentTwee Gentse student-ondernemers, Thomas Lissens (23) en Eduardo Pires Fernandes (23), vieren het einde van corona met een ongeziene stunt. Ze organiseren zondag spectaculaire DJ-sets... in twee luchtballonnen, terwijl ze over Gent vliegen. Live zal je daar niks van horen, zo’n ballon vliegt minstens 300 meter hoog. Maar het evenement wordt wel uitgezonden op schermen op verschillende terrassen.

  1. Personeel van restaurant The Church afgelopen weekend bestolen tijdens dienst: “Dief ging aan de haal met auto- en huissleutels”
    Gent

    Personeel van restaurant The Church afgelopen weekend bestolen tijdens dienst: “Dief ging aan de haal met auto- en huissleu­tels”

    Een flinke domper voor vijf medewerkers van restaurant The Church aan de Oude Houtlei in Gent. Afgelopen zaterdag werden zij bestolen tijdens hun dienst. De dief, die op camerabeelden te zien is, ging uiteindelijk aan de haal met enkele portefeuilles, autosleutels en zelfs een huissleutel. Uitbater Mathias De Coster reageert verbolgen. “Met het personeel gaat het niet goed. Dit heeft een diepe indruk nagelaten.”