Eduardo en Thomas van Underground Events
Volledig scherm
Eduardo en Thomas van Underground Events © RV

Student-ondernemers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtballonnen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”

GentTwee Gentse student-ondernemers, Thomas Lissens (23) en Eduardo Pires Fernandes (23), vieren het einde van corona met een ongeziene stunt. Ze organiseren zondag spectaculaire DJ-sets... in twee luchtballonnen, terwijl ze over Gent vliegen. Live zal je daar niks van horen, zo’n ballon vliegt minstens 300 meter hoog. Maar het evenement wordt wel uitgezonden op schermen op verschillende terrassen.

  1. Nie pleue-ondervoorzitster Marleen Van Renterghem (46) terug in Ghelamco Arena na coronacoma: “Een overwinning in een kolkend stadion, dat wil ik terug meemaken”
    PREMIUM

    Nie pleue-ondervoor­zit­ster Marleen Van Renterghem (46) terug in Ghelamco Arena na coronacoma: “Een overwin­ning in een kolkend stadion, dat wil ik terug meemaken”

    26 september 2020, de match KAA Gent – OH Leuven. Dat was de laatste competitiewedstrijd die Marleen Van Renterghem zag vorig jaar. Daarna was er de coronapandemie, en de ondervoorzitster van KAA-Gent-supportersclub Nie Pleue was helaas bij de slachtoffers. Eerst leek het mee te vallen, maar wat later belandde ze toch in een coma. Vandaag was Marleen blij dat ze er terug bij kon zijn, ook al speelde ‘haar’ club 2-2 gelijk tegen de Kielse Ratten. “Het gevoel om gewoon terug in de Ghelamco Arena te zijn is fantastisch.”