Enorm druk in Las Fiestas in Gent.
Volledig scherm
Enorm druk in Las Fiestas in Gent. © Jill Dhondt

Stormloop in grootste feestwinkel van Gent: “Enorm veel vraag naar ‘Squid Game’-kostuum”

GentDe periode rond Halloween is de drukste periode van het jaar voor feestwinkels in Gent, maar dit jaar is het nog drukker dan anders merken ze bij Las Fiestas aan Dok Noord. Vooral de kostuums van de hitserie ‘Squid Game’ zijn veel gevraagd. Zodra ze binnenkomen, zijn ze weer de deur uit.

 1. Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”
  voetbal jupiler pro league

  Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”

  Dankzij een overwinning vorig weekend op bezoek bij STVV staat AA Gent eindelijk op de beoogde vierde plaats. De Buffalo’s willen dat zo houden en daarmee aartsrivaal Club Brugge de loef afsteken. Julien De Sart gaf aan dat AA Gent vooral gas kon terugnemen, ideaal in deze drukke periode. Dat de middenvelder sinds enkele weken opnieuw fit is, scheelt meer dan een slok op de borrel voor de Buffalo’s.
 2. Laatste halte voor een proces? KI beslist volgende maand over de beroepen in zaak rond Schild & Vrienden
  GENT

  Laatste halte voor een proces? KI beslist volgende maand over de beroepen in zaak rond Schild & Vrienden

  De kamer van inbeschuldigingstelling (KI) buigt zich over de beroepen die zijn aangetekend in het onderzoek naar Schild & Vrienden. Hamvraag is of Van Langenhove al dan niet terecht moet staan voor negationisme. Voorlopig is dat niet zo, maar enkele burgerlijke partijen zijn het daar niet mee eens. En dan is er nog een verdachte die vindt dat hij niet voor de rechtbank moet verschijnen. Op 23 februari volgt de uitspraak.